Over het algemeen is kleding niet erg duurzaam. De gebruikte stoffen zijn vaak van matige kwaliteit, snel verwassen en zitten vol met chemicaliën. De productie ervan is dan ook erg belastend voor het milieu. Daarnaast is de houdbaarheid van het ontwerp vaak zeer beperkt. De meeste modewinkels veranderen hun collectie soms wel iedere maand. Poezekat wil dit graag anders doen.

 

Wij van Poezekat vinden het belangrijk dat onze kleding zo duurzaam mogelijk wordt geproduceerd. Al onze kleding wordt volledig handgemaakt in Nederland van kwalitatief hoogwaardige stof met een Oeko-tex-keurmerk en 100% biologisch naaigaren (GOTS gecertificeerd). Ons streven is om al onze ontwerpen een zekere tijdloosheid te geven. Zo kunnen ze lang mee en zijn na een paar seizoenen niet opeens hopeloos ouderwets. Ons design is dus niet alleen zo duurzaam mogelijk in materiaal maar ook in gebruik en mode.

 

Als je het eenmaal gepast hebt, wil je de kleding van Poezekat liefst gewoon iedere dag aan. En wat zo leuk is: de kleding van Poezekat is eigenlijk ook voor iedere gelegenheid geschikt. De dikke tricotstof zit heerlijk en valt bovendien ook nog eens erg goed.

 

Omdat wij kleding maken voor echte mensen, gebruiken wij op onze foto’s ook graag alleen maar échte mensen. Uiteindelijk zijn dat ook de mensen die onze kleding dragen. En omdat de kleding voor vele verschillende figuren geschikt is, proberen we ook een net zo grote diversiteit op de foto te zetten.

 

Bij Poezekat maken we kleding voor dames van maat 34 tot en met maat 44 en voor heren de maten S tot en met XL. We werken met een vast patroon, maar staan open voor eventuele aanpassingen op maat. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de lengte. Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

We vragen je begrip voor de levertijd van onze kleding. Vooralsnog is deze niet altijd op voorraad. Bij het product staat een levertijd vermeld van 7-14 dagen. Uiteraard doen wij ons uiterste best het product zo snel mogelijk bij jou thuis te krijgen. Maar omdat alles handgemaakt is, vraagt dat soms iets meer tijd.

 

​Twijfel je over de juiste maat voor jou, of heb je een andere vraag. Neem dan gerust contact op met Poezekat:

Josine van den Heuvel 

info@poezekat.nl

© foto's: Eva en Yuri Barends

www.evabarends.com

duurzaam design

  • Facebook - grijze cirkel
  • Instagram - grijze cirkel

info poezekat

betaling en verzendkosten

retourneren

algemene voorwaarden

privacybeleid

  • Facebook - grijze cirkel
  • Instagram - grijze cirkel