De ontwerpen van Poezekat zijn gemaakt van een dikke kwaliteit tricotstof. De stof rekt en voegt zich naar je figuur. De ontwerpen zijn zo ontwikkeld dat de modellen geschikt zijn voor veel verschillende figuren. Poezekat verkoopt voor dames de maten 34 tot en met maat 44 en voor heren de maten S tot en met XL. De maten vallen over het algemeen ‘normaal’.

 

 

 

twijfel je over de maat?

Stuur ons een e-mail en vermeld hierin jouw bovenwijdte, taille en heupwijdte. Wij geven je dan advies over welke maat jou het beste past. Mochten jouw maten niet in een standaard maat vallen, dan is het mogelijk om de kleding aan te laten passen naar jouw maten. 

wasvoorschrift

Wij adviseren om de kleding op een kort wasprogramma op 30 graden te wassen. Het is niet verstandig de kleding in de droger te stoppen. We raden aan om de kleding plat te drogen. Strijken is niet nodig. Mocht je toch willen strijken, strijk dan op een lage stand en aan de binnenkant van het kledingstuk. Gebruik bij voorkeur alleen het stoom van het strijkijzer en houd het strijkijzer iets boven het kledingstuk. Al onze kleding is voorzien van een waslabel. 

bovenwijdte

taille

heupwijdte

gratis verzending binnen nederland en belgië

Poezekat Nederland   Josine van den Heuvel   Batjanstraat 24-a   2585VV Den Haag   info@poezekat.nl   06-47108600   KVK: 75155672   BTW: NL001171595B06